• OГРАДИ
  In Книга 3
  OГРАДИ
 • ОГЛЕДАЛО
  In Книга 3
  ОГЛЕДАЛО
 • НЕВЕРОЈАТНА ПРИКАЗНА
  In Книга 3
  НЕВЕРОЈАТНА ПРИКАЗНА
 • ДВЕТЕ КОПЈА ШТО ГО ЗГРЕШИЈА ПРОТИВНИКОТ
  In Книга 3
  ДВЕТЕ КОПЈА ШТО ГО ЗГРЕШИЈА ПРОТИВНИКОТ

СОЗДАДЕТЕ КНИГА ЗА ПОДДРШКА НА МАКЕДОНСКАТА ЛИТЕРАТУРА

Благодарение на новите корисници на е-фактура, во соработка со издавачката куќа Табернакул, ја издадовме и третата книга од збирката раскази „Раскази.мк“.
Во ова издание ги објавуваме расказите на авторите Ѓоко Здравески, Ѓорѓи Крстевски, Сефер Селими и Иван Шопов.

 

Преку акцијата „Создади книга”, со секоја регистрација на услугата е-фактура ја поддржуваме македонската литература и ја збогатуваме со нови дела и творештва.
Со овој проект, ЕВН Македонија им овозможува на домашните автори да ги објават своите раскази во книгите кои ќе ги создаваме заедно. На овој начин заеднички ја помагаме македонската литература и творештво.

ЗА Е-ФАКТУРА

Со услугата е-фактура фактурите за потрошената електрична енергија може да ги добивате по електронска пошта. Отсега па натаму ќе бидете сигурни дека секогаш навреме ќе ги добивате своите сметки за електрична енергија.
Пријавувањето е брзо и едноставно и може да го направите веднаш со еден клик тука.
Со вашата регистрација за е-фактура добивате електронско издание од книгата Раскази.мк.

03043

Досега создадени книги